“Zjarr dhe tërbim” / 13 zbulimet e librit, që ende pa dalë, po trondit Amerikën
WOW

“Zjarr dhe tërbim” / 13 zbulimet e librit, që ende pa dalë, po trondit Amerikën

05 Janar 2018 | 14:29
Libri i Michael Wolff “Zjarr dhe tërbim: Në Shtëpinë e Bardhë të Donald Trumpit”, do të dalë në librari javën e ardhshme…

Aty janë trembëdhjetë prej zbulimeve më tronditëse, të cilat mund ti ndiqni  më poshtë.

Më të lexuarat

Tribuna

Email