Yllka e Tina Rexha shijojnë  kafen në Gusto
WOW

Yllka e Tina Rexha shijojnë kafen në Gusto

03 Nëndor 2017 | 15:28

Lokali Gusto Caffe bar në Ulpian është mjaft i frekuentuar  nga studentët e mjeksisë  ku ata e ndjenjë ngrohtsinë dhe  rahatin

Këtë lokal e frekuentojn plot bukuroshe, në  mesin e tyre edhe Tina Rexha

Më të lexuarat

Tribuna

Email