WOW

Shikoni se si vellot e dasmave kanë ndryshuar ndër vite (FOTO)

18 Mars 2017 | 15:40

Me kalimin e kohës gjërat ndryshojnë dhe kjo po reflektohet edhe në botën e modës. Ky ndryshim nuk ka të bëjë vetëm me rrobat e përditshme por edhe me veshjet e dasmës, transmeton Gazeta Express.
Kanali “Mode” në YouTube ka prodhuar nje video që tregon se paraqitja e nuseve në dasmën e tyre ka ndryshuar në 100 vitet e fundit.

Më poshtë shikoni fotografitë se si kanë ndryshuar vellot ndër vite.

 

 

361455-r3l8t8d-650-site_1462781805-1799431

360355-r3l8t8d-650-1915_1462781811-4671706

360405-r3l8t8d-650-1925_1462781817-1698520

360455-r3l8t8d-650-1935_1462781820-943612

360455-r3l8t8d-650-1935_1462781820-943612

360455-r3l8t8d-650-1935_1462781820-943612

360555-r3l8t8d-650-1955_1462781854-1409877

360605-r3l8t8d-650-1965jpg_1462781856-4855802

360655-r3l8t8d-650-1975_1462781860-4949529

360705-r3l8t8d-650-1985_1462781863-3094003

360755-r3l8t8d-650-1995_1462781865-3224115

360805-r3l8t8d-650-2005_1462781881-1348088

360905-r3l8t8d-650-2015n_1462781885-7176971

Më të lexuarat

Tribuna

Email