Pse qeshen aq shumë disa çuna me këtë pulë arsyeja do ju habis! (Video)
WOW

Pse qeshen aq shumë disa çuna me këtë pulë arsyeja do ju habis! (Video)

03 Tetor 2017 | 11:31

Pulat janë shpezë shtëpiake, nga të cilat njeriu që i mban ka shumë përfitime, duke filluar nga mishi, vezët dhe shumimi i tyre i shpejt dhe i lehtë që është, shkruan “Kosovarja”.

 

E në një video që po qarkullon nëpër internet, shihet një pulë e cila është duke hëngër bukë, por në sfond dëgjohen ca çuna që nuk i ndalin të qeshurat.

Duket se pula është fokusuar të hajë sa më shumë bukë, dhe në video shihen feta buke të prera ku vetëm pjesa e kores së bukës është ndërsa pjesën e brendshme duket se ia kanë hequr me qëllim që të bëjnë këtë video “qesharake”. Videon e kanë titulluar “Pula budallaqe”, ku asaj i hyjnë të dyja pjesët e bukës në qafë.

Duke e parë videon do ta kuptoni pse ata qeshin aq shumë!

 

 

 

Më të lexuarat

Tribuna

Email