Niset për të shkuar në punë, i dalin ujqër gjigant në rrugë (Video)
WOW

Niset për të shkuar në punë, i dalin ujqër gjigant në rrugë (Video)

18 Mars 2017 | 15:30

Një grua kanadeze ishte duke shkuar në punë kur u trondit pasi vërejti disa ujqër të zinj të mëdhenj duke vrapuar afër veturës së saj në autostradë.
Rhonda Miller nuk ishte aq e sigurt se çfarë po shihte derisa iu afrua njërit prej ujqërve që ishte në skajin e rrugës.

Ajo i incizoi ata dhe videon e publikoi në internet, transmeton Gazeta Express.

Shikojeni:

 

 

Më të lexuarat

Tribuna

Email