Në Izrael kultivohet domatja me madhësinë e boronicës
WOW

Në Izrael kultivohet domatja me madhësinë e boronicës

08 Janar 2018 | 12:16

Kompania izraelite “Kedma” ka rritur të kultivojë domaten e madhësisë së boronicës, e cila është domatja më e vogël në botë.

Fara e domates është kultivuar në Holandë dhe është modifikuar për të lulëzuar në klimën e Izraelit jugor.

 

Më të lexuarat

Tribuna

Email