Gjyshi me theks të rëndë skocez nervozohet që nuk kuptohej nga pajisja teknologjike (Video)
WOW

Gjyshi me theks të rëndë skocez nervozohet që nuk kuptohej nga pajisja teknologjike (Video)

08 Janar 2018 | 16:00
Andrew Weir nga Carluke e Skocisë ka bërtitur prej nervoze, pasi Amazon Echo nuk ia kuptonte porosinë, shkaku i theksit të rëndë skocez.

Familjarët nuk ndalonin së qeshuri, pasi ai kërkonte këngën e preferuar, ndërsa pajisja i ofroi listën për shitjen e bizeleve, transmeton Telegrafi.

“Nuk shaj kaq shumë, por më nervozoi së tepërmi dhe më dukej vetja sikur të isha i marrë” ka thënë Weir.

Më poshtë mund të shihni reagimet e gjyshit, teksa e falënderon shërbimin që të jetë sa më i sjellshëm, në përpjekje që t’i kryhet porosia.

Më të lexuarat

Tribuna

Email