Tuna në përkrahje të kunatit (Foto)
BIZZ

Tuna në përkrahje të kunatit (Foto)

10 Gushtë 2017 | 15:12

U fol disa herë për raportet e tyre, por del që ato janë shumë të mira.

Bëhet fjalë për raportet e Tunës me Norën dhe kunatin e saj Robertin.

Këngëtarja ka treguar përkrahjen e saj për Robertin duke shpërndarë projektin e tij të fundit “Margarita”.

Të njëjtën gjë ka bërë edhe Patrisi.

Roberti erdhi me këngë të re vetëm pak kohë pasi solli bashkëpunimin me bashkëshorten e tij, Norën.

 

Më të lexuarat

Tribuna

Email