Remzie Osmani ka tatuazh në një vend që nuk e dinim!
BIZZ

Remzie Osmani ka tatuazh në një vend që nuk e dinim!

13 Nëndor 2017 | 14:32

Gjatë emisionit LEMzA me Kiki Rrahmani në Tribuna Channel, Remzie Osmani një detaj mbajtur fshehur nga ajo për shumë vite.

Ajo zbulon vendin se ku ka bërë tatuazhin e parë dhe se a ka plan të bëjë edhe ndonjë tatu tjetër.

Për më shumë detaje klikoni linkun në vazhdim./GazetaTribuna/

Më të lexuarat

Tribuna

Email