Plator Abazi publikon këngën ‘Riprezantim’
BIZZ

Plator Abazi publikon këngën ‘Riprezantim’

11 Shkurt 2018 | 14:46
Djali i këngëtarëve Naim Abazi dhe Mihrije Braha, Platori është rikthyer me një projekt muzikor.

Fjala është për këngën ‘Riprezantim’ që është prodhim i Cricket me tekst të vet Platorit.

Ai për publikun do njihet me shkurtesë të emrit ‘Plato’.

‘Riprezantim’ është finalizuar edhe me klip nga MProduction.

Më të lexuarat

Tribuna

Email