Duhet ta dini këtë gjë për nënën e Adea Pules!
BIZZ

Duhet ta dini këtë gjë për nënën e Adea Pules!

12 Tetor 2017 | 12:06

Adea Pula në fëmijërinë e saj ishte tejet aktive në muzikë dhe arriti të bëhej ylli i gjeneratës së saj.

Ajo nuk e vazhdoj karrierën, por kureshtja për të dhe jetën e saj nuk u shua asnjëherë, shkruan “Kosovarja”.

Adea mbetet mjaftë e kërkuar dhe e përfolur sidomos nga mediat.

E, ndoshta nuk e keni ditur, por Nëna e Adeas, është një person i njohur për publikun, ajo është prokurorja Laura Pula, ndërsa babai i saj nuk mban ndonjë post publik.

 

Më të lexuarat

Tribuna

Email