Cilat janë trendet dhe kërkesat e fundit në muzikë nga të rinjët?!- flet Alba (Video)
BIZZ

Cilat janë trendet dhe kërkesat e fundit në muzikë nga të rinjët?!- flet Alba (Video)

11 Korrik 2017 | 14:53

Alba Morina- prezantuese, e ftuar në emisionin e fundit “Si n’shpi”, tregoi shumë ngjarje, e detaje interesante nga jeta private dhe ajo profesionale.

Një kohë të gjatë në ekran, dhe me një përvojë gjithashtu të gjatë në botën e show bizz-it, ajo flet për trendet e fundit muzikore, dhe kërkesat aktuale të të rinjëve në këtë fushë.

Transformimet ndër vite, progresi në këtë fushë, kualiteti dhe gjithqka tjetër!

Se çfarë mendon ajo….ndiqeni përgjigjjen e saj në linkun e mëposhtëm!

Më të lexuarat

Tribuna

Email