​Këpucët që kombinohen me çdo veshje
BIZZ

​Këpucët që kombinohen me çdo veshje

14 Shtator 2017 | 9:15

Këpucët e zeza me shkëlqim dhe taka të fshehura janë modelet që shkojnë me çdo stil të veshjes prandaj ju patjetër duhet t’i keni ato në sirtarin tuaj.

Shkëlqimi është element që i bënë të veçanta këto këpucët cilat janë elegante por lehtësisht mund të kombinohen edhe me veshje sportive.

Përveç që janë të bukura , janë edhe shumë komode dhe fal tyre ju do të ndiheni rehat si gjatë daljeve tuaja ditës , por edhe gjatë atyre daljeve në mbrëmje.

Shikoni më poshtë sa të lezetshme janë  këto këpucë, prandaj blini edhe ju dhe ndihuni veçantë si gjatë daljeve tuaja ditën ashtu edhe natën.

Më të lexuarat

Tribuna

Email