Qytetarët e Podujevës lexojnë më shumë portale se gazeta (VIDEO)
Lifestyle

Qytetarët e Podujevës lexojnë më shumë portale se gazeta (VIDEO)

23 Mars 2017 | 19:45

“Zgjedhja ime” është rubrika më e re në emisionin Pasdite në Tribunë në Tribuna Channel. Përmes kësaj rubrike qytetarët do të mund të bëjnë zgjedhjen e tyre, atë që ata preferojnë.

Në vazhdim do të mësoni se kë preferojnë qytetarët dhe çfarë lexojnë më shumë Gazetën apo Portalin.

Kësaj radhe përgjigjen qytetarët e Podujevës.

 

Më të lexuarat

Tribuna

Email