Ja çfarë ndodh me lëkurën kur nuk përdorni pudrën dy ditë në javë
Lifestyle

Ja çfarë ndodh me lëkurën kur nuk përdorni pudrën dy ditë në javë

09 Qershor 2017 | 11:18

Nga një studim i kryer në Mbretërinë e Bashkuar, 2/3 e femrave përdorin krem pudër shtatë ditët e javës dhe tri të katërtat prej këtyre vuajnë nga shfaqja e akneve.

Më të lexuarat

Tribuna

Email