Veseli dhe Idrizi takim me gratë e Mitrovicës
Lajme

Veseli dhe Idrizi takim me gratë e Mitrovicës

06 Tetor 2017 | 12:25

Kryetari i PDK-së Kadri Veseli bashkë me kandidaten e PDK-së për kryetare të Mitrovicës do të takohen me gra ndërmarrëse, mësuese dhe kryefamiljare të Komunës së Mitrovicës.

Më të lexuarat

Tribuna

Email