Sot mbledhja e radhës e Qeverisë
Lajme

Sot mbledhja e radhës e Qeverisë

14 Mars 2017 | 9:42

Qeveria e Kosovës do të mbaj sot mbledhjen e saj të radhës.

Sipas njoftimit, mbledhja do të nis nga ora 14 dhe mbahet në objektin e Qeverisë.

Më të lexuarat

Tribuna

Email