Smaka: Demarkacioni do të duhej të bëhet në bazë të delimitacionit
Lajme

Smaka: Demarkacioni do të duhej të bëhet në bazë të delimitacionit

13 Shkurt 2018 | 23:39

Profesori i drejtës ndërkombëtare, Riza Smaka i ftuar në emisionin Kontakt me autor Lirik Sylmetën deklaroi se demarkacioni do të duhej të bëhej në bazë të delimitacionit dhe si i tillë të zgjidhej si problem.

Sipas Smakës ende nuk është ratifikuar nga ana e Kosovës marrëveshje me Malin e Zi dhe kështu ende nuk mund të thuhet se marrëveshja është në fuqi.

 

Më të lexuarat

Tribuna

Email