Rinia e Nismës në Pejë dhurojnë gjak
Lajme

Rinia e Nismës në Pejë dhurojnë gjak

13 Janar 2018 | 11:12

Në vazhdën e aktiviteteve humane, Rinia e Degës së Nismës në Pejë kanë dhuruar gjak për tu solidarizuar me nevojat që i kanë qytetarët.

Në një postim në Facebook kanë treguar për aktivitetin e ndërmarr.

“Sot Kryetari, Kryesia dhe Rinia e Degës së Nismës në Pejë në mënyrë të organizuar vizituan qendren për dhurimin e gjakut në Pejë me moton: “Gjithmonë në mbështetje të qytetarit”.

Programi ynë social-demokrat dëshmon që ne gjithmonë do të jemi përkrah nevojave dhe problemeve të qytetarëve.

Nisma Dega në Pejë do të vazhdoj me aktivitete ditëve në vijim.”

 

Më të lexuarat

Tribuna

Email