Përplasje mes minoriteteve
Lajme

Përplasje mes minoriteteve

07 Shtator 2017 | 14:40

Në pauzën 15 minutëshe të seancës së Kuvendit, është parë një përplasje mes minoriteteve.

Kjo përplasje vije pasi Mufera Shinik nga komunitetet joshumicë dhe Slavco Simic nga lista sebe, nuk kanë arritur të marrin votat e kërkuara për t’u zgjedhur nënkryetar të Kuvendit të Kosovës.

Ata kanë marrë 59 vota për dhe 48 apstenime

Më të lexuarat

Tribuna

Email