Ligji për veteranët shkel të drejtat e njeriut (Video)
Lajme

Ligji për veteranët shkel të drejtat e njeriut (Video)

11 Janar 2017 | 20:23

Ndryshimet në ligjin për vetranët kanë shkelur të drejtat e njeriut, dhe kjo gjë pritet të konfirmohet edhe nga Gjykata Kushtetuese e Kosovës e cila dja ka pranur ankesën e partive opozitare për këtë ligj.

Ish-veterani i UÇK-së dhe deputeti nga radhët e Vetvendosjes, Rexhepi Selimi,  ka deklaruar, se   kundërshtimet e tyre si opozitë kanë të bëjnë edhe  me strukturën dhe qëllimin e këtij projektligji.

Ndiqeni kroniken e plote./GazetaTribuna/

Më të lexuarat

Tribuna

Email