Latifi: Nuk do të flejë, do të punojë
Lajme

Latifi: Nuk do të flejë, do të punojë

12 Tetor 2017 | 22:44

Smajl Latifi  nga Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës gjatë emisionit Tribunë Zgjedhore tha se gjatë mandatit të tij qeverisës do të punojë, dhe nuk do të flejë. Sipas tij qytetarët e Rahovecit e dinë punën dhe vullnetin  e tij për punë. Ku sipas tij ai është mbi të gjitha një menaxher i mirë.

Më të lexuarat

Tribuna

Email