Korenica: Tenderi i kubzave për qëllim të votave
Lajme

Korenica: Tenderi i kubzave për qëllim të votave

12 Tetor 2017 | 22:22

Visar Korenica nga “Lëvizja Vetëvendosje”, gjatë emisionit Tribunë Zgjedhore për Komunën e Rahovecit akuzoi Idriz Vehapin që kubzat e vendosura ishin për marrjen e votave. Vehapi i tha se këtë gjë e di shumë mirë auditori, dhe se kjo gjë nuk është fare e vërtetë.

Më të lexuarat

Tribuna

Email