Korenica: Prokuroria ka evidentuar shkelje të mëdha të komunës
Lajme

Korenica: Prokuroria ka evidentuar shkelje të mëdha të komunës

12 Tetor 2017 | 22:18

Visar Korenica nga “Lëvizja Vetëvendosje”, gjatë emisionit Tribunë Zgjedhore për komunën e Rahovecit tha se prokuroria ka evidentuar  shkelje të mëdha të komunës. Ndërsa, Idriz Vehapi tha se kontratat e komunës deri më tani kanë qenë të rregullta, dhe një e tillë nuk është e vërtetë.

Më të lexuarat

Tribuna

Email