Konflikt në Romë për shkak të emigrantëve
Lajme

Konflikt në Romë për shkak të emigrantëve

13 Shtator 2017 | 23:18

Në periferi të Romës, sot ka pasur një konflikt midis të djathtëve dhe aktivistëve që janë pro migracionit, që tregon rritjen e tensioneve për shkak të hyrjes së emigrantëve në qytetet italiane.

Lëvizja fashiste Kazapaund, kundërshton praninë e rreth 80 emigrantëve afrikanë në qendrën pritëse lokale dhe kërkon mbylljen e saj, transmeton KosovaPress.

Më të lexuarat

Tribuna

Email