Koalicioni pa vota edhe për një rezolutë (Video)
Lajme

Koalicioni pa vota edhe për një rezolutë (Video)

11 Janar 2017 | 20:21

Deputetët e koalicionit PDK-LDK nuk arritën që të nxjerrin një rezolutë të propozuar nga nënkryetari i GP të LDK-së, Salih Morina. Kështu, mund të konsiderohet se ky koalicion është në rrezik nëse për çfarëdo çështje tjetër nuk arrinë t’i sjellë në Kuvend deputetët e tyre.

Këta të fundit nuk kishin përkrahur as rezolutën e opozitës të iniciuar nga AAK-ja, për të vetmen arsye sepse në këtë rezolutë ishte një pikë që detyron Qeverinë të ndalojë dialogun me Serbinë deri ne lirimin e Ramush Haradinajt dhe pastrimin nga lista për ish-ushtarët e UCK-së.

Elmi Recica ka thënë se koalicioni nuk është në rrezik, ani pse nuk arriti t’i sigurojë 36 vota për të kaluar rezolutën të propozuar nënkryetari i GP të LDK-së Salih Morina.

Ndiqeni kroniken e plote./GazetaTribuna/

 

Më të lexuarat

Tribuna

Email