Helmohen nga ushqimi disa turistë nga Honalda dhe Izraeli në Strugë
Lajme

Helmohen nga ushqimi disa turistë nga Honalda dhe Izraeli në Strugë

16 Korrik 2017 | 17:43

Ministria e Punëve të Brendshme (MPB) bën të ditur se mbrëmë në qytetin e Strugës ka ndodhur helmimi i tre turistëve të huaj në hotelin ”Izgrev”.

Turistët nga Holanda dhe Izarelijanë pranuar në Qendrën mjekësore të Strugës me simptoma helmimi nga ushqimi, përcjell Telegrafi Maqedoni.

Ata janë ankuar se pasi që kanë konsumuar ushqimin, është përkeqësuar gjendja e tyre shëndetësore. Me këtë rast janë njohur prokuroria publike dhe Inspektoriati shtetëror për sanitari.

Më të lexuarat

Tribuna

Email