Halimi kërkon kontroll të detergjenteve
Lajme

Halimi kërkon kontroll të detergjenteve

19 Prill 2017 | 11:05

Deputetja e Partisë Demokratike të Kosovës, Selvije Halimi ka ngritur çështjen e problemit të detergjenteve, të cilat tha se po dëmtojnë shëndetin e qytetarëve tonë.

Ajo tha se po flet në emër të disa qytetarëve të cilët kanë ngritur këtë shqetësim. Halimi ka kërkuar nga Qeveria që t’i kontrollojë detergjentet pluhur dhe ato të aromatizuara se a i përmbajnë përmbajtjet e kërkuara./KosovaPress/

Më të lexuarat

Tribuna

Email