Gjermania mbështet Kosovën në rrugën e integrimeve evropiane
Lajme

Gjermania mbështet Kosovën në rrugën e integrimeve evropiane

13 Shtator 2017 | 17:07

I Ngarkuari i Përkohshëm me Punë pranë Ambasadës së Gjermanisë në Kosovë, Jan-Axel Voss ka thënë se vendi i tij do të vazhdojë mbështetjen për Kosovën në avancimin e proceseve të integrimit euro-atlantik dhe anëtarësimit në organizata rajonale, evropiane dhe ndërkombëtare.

Ai këto komente i bëri gjatë një takimi me zëvendëskryeministrin e parë, njëherësh shefin e diplomacisë kosovare Behgjet Pacolli, të cilin e ka uruar për zgjedhjen në këto poste.

Në margjina të këtij takimi një vëmendje e posaçme i është kushtuar edhe rritjes së mëtejme dhe hapjes së mundësive të reja të bashkëpunimit ekonomik në mes dy vendeve, me fokus të veçantë nëpërmjet formatit të investimeve të huaja direkte.

Më të lexuarat

Tribuna

Email