Arrestime masive në Serbi, dje u arrestuan mbi 60 persona, sot edhe 5
Lajme

Arrestime masive në Serbi, dje u arrestuan mbi 60 persona, sot edhe 5

17 Korrik 2017 | 9:14

Pas disa muaj hetimesh që kishin për qëllim zbulimin e veprave penale që lidhen me trafikimin e qenieve njerëzore, janë arrestuar pesë anëtarë të organizuar si grup kriminal në Serbi, raporton Tanjug, transmeton Indeksonline.

Thuhet se në bashkëpunim me pjesëtarët e Njësisë Speciale antiterroriste janë arrestuar S.N. (1989), i cili është i dyshuar për grupe të organizuara, J.M. (1986), S.S. (1983), dhe K.B. (1979), ndërsa V.N. (1981) është ngritur kallëzim penal sepse tashmë gjendet në paraburgim.

Më të lexuarat

Tribuna

Email