Veprat  Artisike të tij triumfojnë jasht vendit
Kulturë

Veprat Artisike të tij triumfojnë jasht vendit

08 Shtator 2017 | 17:16

Rrezeart Galica, Profesor i Grafikës në Fakultetin e Arteve në një lidhje direkte për emisionin ”KONTAKT”  tregoi për arritjet e tij në Kosovë por edhe në vendet e ndryshme të Botës.

Ai njihet si njeri ndër themëluesit e parë të Unionit të Dizajnereve në Botë , i cili përmes projekteve dhe Ekspozitave të tij u bë edhe njëri ndër me të mirët e Grafikës.Pervec kësaj ai është edhe profesor në lenden e Grafikës në Universitetin e Prishtinës.

Sipas tij , Nevoja e Artit nuk është të prezantoj se si duken gjerat por se cfarë kuptimi mbartin ato në brendësi.

Më të lexuarat

Tribuna

Email