O’Connell: Trashëgimia e Kosovës po ringjallet
Kulturë

O’Connell: Trashëgimia e Kosovës po ringjallet

27 Gushtë 2017 | 11:06

Ambasadori i Britanisë së Madhe në Kosovë, Ruairí O’Connell ka thënë se trashëgimia e Kosovës jo vetëm që po ruhet por edhe po ringjallet.

“Faleminderit Anton Çivlaku që na treguat filigran e familjes Çivlaku. Familja Çivlaku ka punuar me filigran për gjashtë gjenerata dhe tash Anton dhe vëllezer e vetë e vazhdojnë traditën. Më vjen shumë mirë që trashëgimia e Kosovës jo vetëm ruhet por ringjallet”, ka shkruar ai në facebook.

Më të lexuarat

Tribuna

Email