10 thëniet nga personalitetet botëror që po i çmendin serbët
Kulturë

10 thëniet nga personalitetet botëror që po i çmendin serbët

11 Nëndor 2017 | 10:21

Në vitët e 90-ta filluan luftëratë në ish-Jugosllavi të nxitura nga politika shoveniste serbe, dhe gjatë këtyre luftërave u pa fytyra e vërtetë barbare e serbëve duke kryer krime të tmerrshme që nga Kroacia deri në Kosovë.

FMimages iu sjellë 10 thëniët që nga Bill Clinton deri të Margaret Thatcher për barbaritë serbe.

Bill Clinton
Jacques Chirac
Margaret Thatcher
Hillary Clinton
Javier Solana
Robin Cook
Richard Holbrooke
Madeleine Albright
Jamie Shea

Më të lexuarat

Tribuna

Email