Vjedh kompjuterin, arrestohet
Ekonomi

Vjedh kompjuterin, arrestohet

07 Tetor 2017 | 13:00

Policia e Kosovës ka arrestuar një person në Koretishtë të Novobëdës, pasi që i njëjti në shtëpinë e ankuesit ka vjedhur një kompjuter.

I njëjti është intervistuar dhe me vendim të prokurorit është dërguar në mbajtje.

Më të lexuarat

Tribuna

Email