Ministri Lekaj, viziton komunën e Ferizajt, do të nënshkruhen marrëveshje bashkëpunimi
Ekonomi

Ministri Lekaj, viziton komunën e Ferizajt, do të nënshkruhen marrëveshje bashkëpunimi

13 Shkurt 2018 | 18:00

Nesër, më 14 shkurt 2018, (E mërkurë), me fillim nga ora 13:00, ministri i Infrastrukturës Pal Lekaj me bashkëpunëtorë, do ta vizitoi komunën komunën e Ferizajt, dhe do të takohet me kryetarin e kësaj komune Agim Aliu, ku edhe do të nënshkruhen marrëveshje bashkëpunimi mes Ministrisë së Infrastrukturës dhe Komunës së Ferizajt.

Më të lexuarat

Tribuna

Email