​Kina urdhëron mbylljen e bursave për bitcoin
Ekonomi

​Kina urdhëron mbylljen e bursave për bitcoin

14 Shtator 2017 | 17:43

Mediat kineze raportojnë se rregullatorët në Shangaj kanë urdhëruar qendrën financiare të vendit që të mbyllin bursat, të cilat merren me bitcoin.
“China Buisness News” dhe “21 Century Economic Raport” shkruajnë sot se rregullatorët kanë dhënë instruksionet operatorëve të platformave që të ndalojnë punën, por nuk kanë dhënë detaje tjera.

Më të lexuarat

Tribuna

Email