​Hapen dyert e bodrumeve për grumbullimin e rrushit
Ekonomi

​Hapen dyert e bodrumeve për grumbullimin e rrushit

07 Shtator 2017 | 10:11

Pas shumë përpjekjeve dhe punës intensive të Shoqatës Veretare dhe Shoqatës Vreshtare, është arritur marrëveshja e mirëkuptimit për pranimin e rrushit.


Përmes një komunikate, shoqatat konstatojnë që mbas themelimit të institucioneve, kërkesat e tyre do t’i adresohen institucioneve relevante në gjetjen e zgjidhjes afatgjate të kësaj çështje.

Të dy shoqatat i falënderojnë akterët të cilët kanë ndihmuar në zgjidhjen e këtij problemi.

Më të lexuarat

Tribuna

Email