​FMN: Kriza e Katalonisë reflektohet në GDP e Spanjës
Ekonomi

​FMN: Kriza e Katalonisë reflektohet në GDP e Spanjës

08 Tetor 2017 | 8:59

Fondi Monetar Ndërkombëtar (FMN) konsideron se kriza e Katalonisë mund të ndikojë në ekonominë spanjolle, e cila viteve të fundit ishte në mesin e më të mirave në eurozonë, transmeton agjencia Bloomberg.
FMN në vlerësimin më të ri, thekson se sistemi bankar spanjoll është bërë më i rezistueshëm, derisa ekonomia ka shfrytëzuar benefitet nga reformat dhe politikat e përmbajtura të pagave.

Më të lexuarat

Tribuna

Email