Vettingu, zgjedhen 6 gjyqtarët e parë
Rajon - Botë

Vettingu, zgjedhen 6 gjyqtarët e parë

14 Nëndor 2017 | 13:02

Në Gjykatën e Tiranës u hodh shorti që përzgjodhi për verifikim kuadër të procesit të vettingut disa gjyqtarë. Ata janë Brunilda Kadi, Brunilda Kashmi, Artan Lazaj, Astrit Faqolli dhe Bledar Abdullai.

Deri tani komisionerët e pavarur të kualifkimit kanë përzgjedhur 25 dosje që do t’i nënshtrohen vettingut.

Ndërsa sot janë përzgjedhur 5 dosjet e gjyqtares Alma Brati. Këta janë 6 gjyqtarët e parë nga Gjykata e Tiranës që do kalojnë në vetting.

Më të lexuarat

Tribuna

Email