Panda e parë e lindur në Francë, atraksion në kopshtin zoologjik
Rajon - Botë

Panda e parë e lindur në Francë, atraksion në kopshtin zoologjik

14 Janar 2018 | 13:22

Panda e parë që ka lindur në Francë, sot për herë të parë është paraqitur në publik.

Juan Meng, emri i të cilës në gjuhën kineze nënkupton “përmbushje e ëndrrave”, u lind pesë muaj më parë në Francë dhe aktualisht është atraksioni kryesor në kopshtin zoologjik Buval në Francën qendrore, transmeton BBC.

Më të lexuarat

Tribuna

Email