Mogherini: BE të rritë bashkëpunimin me Ballkanin Perëndimor
Rajon - Botë

Mogherini: BE të rritë bashkëpunimin me Ballkanin Perëndimor

16 Prill 2018 | 20:10

Shefi i politikës së jashtme të BE-së, Federica Mogherini vlerësoi sot se është në interesin e BE-së dhe të shteteve anëtare, të rritin bashkëpunimin me Ballkanin Perëndimor.

Mogherini tha po ashtu se drejtuesit e diplomacisë së 28 shteteve anëtare të BE-së, kishin një diskutim gjithëpërfshirës mbi marrëdhëniet me Ballkanin Perëndimor në takimin e sotëm në Luksemburg.

Më të lexuarat

Tribuna

Email