Fiset më të veçanta që rrezikojnë të zhduken (Foto)
Rajon - Botë

Fiset më të veçanta që rrezikojnë të zhduken (Foto)

16 Korrik 2017 | 8:57

Jimmy Nelson, një fotograf dhe udhëtar britanik, nuk shkrep fotografi për të famshmit e tapetit të kuq.

Nelson fokuson në objektivin e aparatit njerëzit që vishen me lëkurë kafshësh, bojatisin fytyrën për të trembur armiqtë dhe jetojnë në një mënyrë të çuditshme.

Kultura dhe tradita e këtyre fiseve është trashëgimi e rëndësishme kulturore për të gjithë.

Për më shumë, shikojini fotot.

 

Më të lexuarat

Tribuna

Email