Samsung Galaxy Note9 do të ketë skaner për gishtërinj nën ekran
Auto-tech

Samsung Galaxy Note9 do të ketë skaner për gishtërinj nën ekran

10 Tetor 2017 | 11:17

Modeli Samsung Galaxy Note9 për vitin e ardhshëm do të ketë funksionin, e cila është dashur të paraqitej në pararendësin e tij, ndërsa në pyetje është skaneri për gishtërinj, i vendosur nën ekran.

Sipas analistit Ming-Chi Kua, ky sensor do të debutojë në telefonin Galaxy Note9.

Nëse kjo do të vërtetohet, atëherë procedura e hapjes së telefonit do të dukej kështu: përdoruesi duhet të vendosë gishtin në një pjesë specifike të ekranit dhe kjo është kjo- telefoni hapet.

Më të lexuarat

Tribuna

Email