Samsung Galaxy A8 (2018) fillon të shitet në Evropë
Auto-tech

Samsung Galaxy A8 (2018) fillon të shitet në Evropë

09 Janar 2018 | 17:02

Pasi ka fituar fillimisht disa tregje aziatike, Samsung Galaxy A8 (2018) tani po fillon të shitet edhe në Evropë.

Pajisja aktualisht është e shënuar në faqen holandeze të kompanisë koreano-jugore, me një çmim prej 499 eurosh.

Samsung Galaxy A8 + (2018) aktualisht nuk është i listuar dhe sugjeron që ndoshta ky model nuk mund të arrijë në kontinentin e vjetër. Modeli blu i Galaxy A8 (2018) mungon, dhe ky model ka të ngjarë të arrijë më vonë.

Pritet që tregjet e tjera evropiane së shpejti do të marrin Samsung Galaxy A8 (2018).

Më të lexuarat

Tribuna

Email