iPhone 2019 mund të ketë tri kamera të pasme
Auto-tech

iPhone 2019 mund të ketë tri kamera të pasme

11 Prill 2018 | 11:04

Telefonat e sotëm pothuajse rregullisht zbatojnë një sistem me dy kamera në anën e pasme dhe kjo po bëhet gjithnjë e më shumë një prirje në modelet e segmentit të mesëm.

Megjithatë, ne gjithashtu patëm mundësinë të shohim një model me tre kamera në anën e pasme – Huawei P20 Pro. Duket sikur Apple përgatit për vitin e ardhshëm modelin e parë të iPhone me tre kamera në anën e pasme.

Sipas Econonimc Daily News nga Tajvani, sugjerohet se iPhone për vitin 2019 do të ketë një sistem me tre sensorë në anën e pasme.

Raporti përmend se sistemi i kamerës në iPhone për vitin e ardhshëm do të ketë një lente 12MP dhe do të ketë një mundësi zmadhimi 5x. Nuk përmendet në mënyrë specifike nëse është zoom optik, hibrid ose digjital.

Më të lexuarat

Tribuna

Email