Galaxy A5 (2018) me procesor Samsung Exynos 7885 dhe 4GB RAM
Auto-tech

Galaxy A5 (2018) me procesor Samsung Exynos 7885 dhe 4GB RAM

14 Nëndor 2017 | 13:00

Samsung do të sjellë telefonin e ri Galaxy A5 për 2018 në janar të vitit të ardhshëm.

Modeli për një kohë të shkurtër është paraqitur në faqen e Samsungut.

Natyrisht, telefoni është tërhequr shumë shpejt nga faqja, por ne kemi parë se si duket A5 për vitin e ardhshëm.

Galaxy A5 do të ketë procesor Samsung Exynos 7885 dhe 4GB RAM.

Ekrani do të ketë raport të faqes 18:5.9, ndërsa specifikat tjera duhet pritur deri në janar të vitit 2018.

Më të lexuarat

Tribuna

Email