Facebook ka të dhënat tuaja edhe nëse nuk keni pasur asnjëherë llogari
Auto-tech

Facebook ka të dhënat tuaja edhe nëse nuk keni pasur asnjëherë llogari

16 Prill 2018 | 9:44

Drejtori i Facebook, Mark Zuckerberg, ka zbuluar një fakt që me siguri mund të shqetësojë ata që nuk e përdorin fare këtë rrjet social.

Sipas tij, Facebook mbledh të dhëna nga ata që nuk e përdorin rrjetin social ose nuk kanë llogari të përdoruesit të regjistruar.

“Në përgjithësi ne mbledhim informacion për njerëzit që nuk janë të regjistruar në Facebook, për arsye sigurie”, u përgjigj Zuckerberg në pyetjen e gazetarit para takimit me Komitetin për Energji dhe Tregti.

Më të lexuarat

Tribuna

Email