Arsyeja se pse këto bletë kanë ndjekur një makinë për 48 orë do t’ju lërë pa fjalë
Auto-tech

Arsyeja se pse këto bletë kanë ndjekur një makinë për 48 orë do t’ju lërë pa fjalë

19 Mars 2017 | 15:29

Bletët janë një nga ato krijesa që duken interesante. Nga njëra anë ato janë vlerësuar nga shumë kultura për organizimin dhe për mjaltin e tyre, por njerëzit nuk janë gjithmonë aq të lumtur rreth tyre, dhe natyrisht, thumbi i tyre nuk është veçanërisht i këndshëm, aq më tepër në qoftë se ju jeni alergjik.
Shumë njerëz i konsiderojnë ata të rrezikshme, duke parë një huall mjalti të ngushtë në shtëpi gjëja e parë që bëni është të telefononi një shfarosës.

Dhe ju mund të kuptoni tmerrin e personit që zotëron këtë 4×4 që ndiqet nga një mori bletësh për 48 orë rresht.

Ishte e nevojshme ndihma e 5 bletarëve që të ndihmonin në “pastrimin” e bletëve dhe t’i depozitonin në një kuti të veçantë. Në mesin e tyre ishte Roger Burns, një bletar që për 30 vjet nuk kishte parë asgjë të ngjashme dhe që ka marrë 15 deri në 20 pickime të bletëve herësh.

 

bb_1489915499-6002387

 

Pse ishin të gjitha bletët në këtë makinë? Mbretëresha bletë ishte bllokuar brenda, ndaj bletët kanë ndjekur gjurmët e makinës me qëllim që ajo të dalë.

“Zot ndihmoje mbretëreshën dhe nëse jo, do ta bëjë i gjithë ekipi i saj”, ka thënë zoti Burns si një fjalë të urtë

Më të lexuarat

Tribuna

Email