​WhatsApp ka 1 miliardë përdorues ditor
Auto-tech

​WhatsApp ka 1 miliardë përdorues ditor

02 Gushtë 2017 | 9:52

WhatsApp vazhdon të rritet. Është çati më i përdorur në botë, dhe ka bërë të ditur se ka arritur një miliardë përdorues ditorë aktivë.
Në shkurt të 2016 kompania, në pronësi të Facebook, bëri të ditur se kishte arritur numrin e 1 miliardë përdoruesve mujor. Çdo ditë përdoruesit këmbejnë 55 miliardë mesazhe. Fotot e shpërndara përditë janë 4.5 miliardë, dhe 1 miliardë video. Aplikacioni për momentin suportton 60 gjuhë.

Më të lexuarat

Tribuna

Email