​Mahnit “Rolls Royce”
Auto-tech

​Mahnit “Rolls Royce”

03 Gushtë 2017 | 9:30

“Merr më të mirën që ekziston dhe bëjë akoma më të mire”. Kështu pati thënë dikur themeluesi i Rolls Royce Motors dhe pikërisht këtë ka bërë kompania me versionin e tetë të Phantom.

Më të lexuarat

Tribuna

Email